Leoparddrengens
Public Key

mandag den 13. september 2010, kl. 12.42

Ørstedsparken - en guide

Det sker at jeg glemmer at jeg har mange læsere i provinsen, og derfor kan det hele måske blive lidt indforstået. For eksempel mine nylige skriverier om Ørstedsparken. Og ikke kun mine - andre medier har jo fulgt trop, og skrevet en del om denne park på det seneste.

Så jeg tænkte - da nu jeg lige fik sakset et fint helikopterbillede fra TV2 News, fordi de har spærret det hele af igen - at jeg lige ville markere de vigtigste steder i og omkring parken - så alle kan følge med:
  1. Leoparddrengens Plæne
  2. Mod Floss & Fantask
  3. Mod Nørreport
  4. Israels Plads
  5. Bumsebænke
  6. Legeplads
  7. Bøssepissoir
  8. Bøssebuske

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

3 kommentarer:

spunky sagde ...

Ha ha ha ha ha ha ....
hvad med ringen nede i højre side vedsiden af RD bygningen, hvad er det???

Jeg bliver ærlig talt en smule bekymret over din indgående indsigt og viden omkring parkens mange seværdigheder og anvendelsesmuligheder!

Leoparddrengen sagde ...

Den manglende markering er endnu en 8'er.

Nu er jeg jo kommet i parken i mange år, så hvis man observerer lidt kan man finde ud af det meste, også uden selv at bruge alle faciliteterne.

spunky sagde ...

Godt så!

nå men der skal nok være nogen som kan finde anvendelse af dit fine kort
;-)