Leoparddrengens
Public Key

mandag den 14. juni 2010, kl. 16.16

Magnet-doping af Agger skyld i Nederen mål

Efter at have læst Theodor Tøhes mail tidligere, og have genset Simon Poulsens "selvmål" adskillige gange, står det klart for, at målet er et udslag af magnet-doping.

Ganske vist var Theodor Tøhe ikke inde på, at elektromagneterne også kunne være indsyet i trøjerne, men det er ganske tydeligt, at det er en magnet i Daniel Aggers trøje, som får bolden til at styre direkte mod hans ryg, og prelle af (efter magneten er slukket) og ryge ind i målet.

Så jeg mener det er forkert at beskylde Simon Poulsen for noget som helst, han spillede faktisk en rigtig god kamp!

Hvem der står bag magneterne i Daniel Aggers tøj skal jeg ikke kunne sige, men det er jo nok en fra Nederenlandet - døm selv:

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

5 kommentarer:

Uden Relevans sagde ...

Det er altså skarpt set!

Leoparddrengen sagde ...

Tak. Des længere tid der går, des sikrere bliver jeg i min sag.

CNN skriver for eksempel også: But the game turned some 40-odd seconds after the halftime restart when Poulsen, who plays for Dutch club AZ Alkmaar, inexplicably headed Van Persie's cross onto the back of his helpless teammate Daniel Agger and into the net.

Nøgleordet for mig her er inexplicably - for det er det ganske rigtigt, hvis man ikke lige tænker på det med magnet-dopingen!

Men spørgsmålet er stadig: cui bono? Nederenlandet, selvfølgelig - men er det i virkeligheden den russiske mafia der står bag? Måske stod de til at miste for mange penge ved et positivt resultat for Danmark.

Bloggalicious sagde ...

Ej, jeg har ikke set det, og nu står der: 'Denne video er fjernet på grund af overtrædelse af servicevilkårene'...???

Leoparddrengen sagde ...

Tak for heads-up, har fundet en anden.

Professor Theodor Tøhe sagde ...

Det er da fjollet at tro det selvmål skulle skyldes magnetdoping, Leoparddreng. Såvidt jeg ved laves trøjerne i Taiwan, og er dermed uden for mistanke.

Det er da ret tydeligt at årsagen er at Simon Busk Poulsen var ramt af spejlingseffekten - som du endda selv har skrevet om, så du burde da vide bedre!