Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 19. juni 2010, kl. 00.26

Tip: At embedde MP3 filer på sin blog

Det er egentligt noget jeg synes jeg har været på udkig efter længe. Men jeg har vist ikke kigget særligt godt.

For jeg har syntes, at havd angik videoer har det været meget simpelt - dem fandt man på youtube, og embeddede derfra. Eller hvis det er en af de ting, hvor rettighedshavere har sagt det ikke må vises i Danmark, eller ikke må embeddes, søger man på en af de andre tjenester.

Men ren lyd har været meget sværere, ligesom andre former for medier.

Men nu lader det til at jeg har fundet et sted som er svaret, og det vil jeg da gerne give videre: DivShare! Her kan man uploade op til 5 GB gratis, såvidt jeg kan se, af stort set hvad som helst: billeder, MP3, video, dokumenter (Word, PDF, PowerPoint), etc. Og få dem lagt ind i noget Flash, så man kan embedde dem i sin blog/sit website/whatever.

Meget, meget najs! Det eneste det kræver er at man får en konto der. Hvis man har lyst til at betale kan man naturligvis få ekstra features - men den gratis-del er i første omgang nok for mig.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: