Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 16. juni 2010, kl. 19.57

Nysgerrig på tegnsprog?

Jeg er nysgerrig på de fleste sprog - og også tegnsprog. Men det er jo unægteligt noget anderledes end hvad man er vant til, og da jeg ikke kender nogen døve er det meget begrænset hvad jeg har at bruge det til.

Men der er nu kommet et site, Streetsigners, som jeg et par gange har klikket mig ind på fra Blogbot. Som med korte indlæg giver tip omkring tegnsprog til hverdagsagtige og aktuelle ting. For eksempel havde de en gennemgang af VM-deltagerlandende for nylig. Og iøvrigt har en del oplysning om døve, minded på hørende, på sitet.

For mig virker det som lige den rette cocktail af underholdning og information, i beskedne emner om et for mig interessant, men perifert emne. Så jeg har tænkt mig at følge med på siden.

Og hvis du kan være lidt nysgerrig på den slags, kan du jo kigge derover: www.streetsigners.dk.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: