Leoparddrengens
Public Key

fredag den 18. juni 2010, kl. 12.25

Ikke kontaktbar

Jeg er lige blevet gjort opmærksom på, at den mailadresse man har fået, hvis man trykkede på Kontakt-knappen her til venstre var forkert.

Bande, svovle og meget mere. Jeg har ikke rigtigt det, fordi jeg har gjort adressen ret kompliceret med noget javascript og sådan, for at undgå at nogle harvester adressen. Men åbenbart også så kompliceret at jeg ikke selv kunne finde ud af det.

Anyway, den skulle fungere nu. Så hvis nogen har prøvet at sende mig interessante mails, kærlighedserklæringer eller andre ting (jeg syntes jo også der var blevet så stille efter jeg lagde den knap på) - så kan det altså lade sig gøre igen.

Tak til M for at gøre opmærksom på problemet!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: