Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 29. april 2010, kl. 16.02

Trolden Løkke

En troll kaldes en person på nettet, som poster kommentarer med det formål at starte en flamewar. Noget tyder på vores allesammens statsminister er en troll, da han har meldt sig ind i Villy Søvndals fangruppe på Facebook, med det formål at komme med udfald imod Villy Søvndal.

Jeg kan ikke døje facebook, jeg mener det trækker nogle ubehagelige sider frem i folk - men i Venstre burde de da nok overveje at indføre et forbud imod at medlemmerne og de ansatte overhovedet har profiler der. For de kan ikke finde ud af det.

Det er sgu for dumt, det der.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

4 kommentarer:

Steen AA sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Leoparddrengen sagde ...

Nu mente jeg heller ikke at det var specielt omkring kommentarer jeg har noget imod facebook, dér er jeg enig i at de er bestemt ligeså slemme mange andre steder online. Faktisk har jeg slet ikke selv overværet en flamewar på facebook, så det var ikke det jeg mente.

(Det jeg taler om er mere noget med en flok- og mobbementalitet, som jeg synes trives og dyrkes på facebook.

Det er ikke fordi jeg prøver at være missionerende i forhold til FB, jeg ved godt ikke alle deler mit syn - og det kan uden tvivl også bruges til noget positivt. Jeg er bare idiosynkratisk på det punkt.

Hvad angår Løkke er jeg selvfølgelig helt enig; det virker ret meningsløst.

Leoparddrengen sagde ...

Hvad sker der iøvrigt for dit profilbillede for tiden? Jeg synes det skifter hele tiden? (Eller måske det er på Facebook det gør det... nu kan jeg heller ikke holde styr på de sociale tjenester længere...)

Steen AA sagde ...

Well ok, den dér flokdyrsmentalitet kan jeg godt genkende - det irriterer mig også en del.

Mht til profilbillede mangler jeg en funktion/app, der skifter ens profilbillede automatisk på alle sociale medier på een gang - kan du ikke kode sådan en djævel? Jeg synes nemlig, det er hyggeligt at skifte billede ofte. Hvorfor - tja, det ved jeg sgu'tte rigtig - måske for at imitere/pretendere lidt personlig udvikling ;0)