Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 1. maj 2010, kl. 14.58

Jeg har det lidt underligt...

...med ikke at være i Fælledparken idag. Eller rettere: jeg har det ikke underligt med det - og det har jeg det underligt med.

Det har ellers været fast tradition, næsten ligegyldigt vejret. Men de seneste år har jeg været forhindret. Og hvor den ældste nåede at lære det som tradition, har den yngste ikke samme forhold til det - så der er ikke noget pres fra ham. (Og den ældste er blevet så mageligt anlagt, at han ikke vil insistere.)

Og min far og min bror som jeg ellers plejer at hænge ud med, kommer ikke i år.

Så er det altså lidt svært ved at se et formål, når vejret ikke er mere indbydende. Og det har jeg det egentligt fint med.

Og det føles altså lidt underligt.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: