Leoparddrengens
Public Key

søndag den 25. april 2010, kl. 20.00

Noget på den dumme

Når man ser den engelske serie, Højt Spin, som jeg før har omtalt og stadig kan anbefale, kan man godt nogen gange synes det virker lidt langt ude det hele.

Men den her det britiske udenrigsministerium har formået, viser at serien ikke er så langt fra virkeligheden: I anledning af pavens besøg i England har de fundet ud af, hvad de dog skulle finde på i den anledning. Og det er, sikkert i ganske løftet stemning, man kan se det for sig, blevet til en del sympatiske og fantasifulde forslag.

Som at paven skulle vie et homoseksuelt par og besøge en abortklinik, og meget andet godt. Såsom lanceringen af en serie Benedict-kondomer, og så kan man da virkelig tale om at få noget på den dumme!

Og det var jo altsammen meget godt, og sikkert meget hyggeligt - og det kan jeg da snildt sympatisere med. Mindre smart var det jo så, at nogen i kådhed har skrevet officielt referat af mødet og rundsendt det - sikkert i bedste mening, så andre i ministeriet kunne få lidt underholdning.

Men som de fleste nok burde kunne regne ud - medmindre man er ansat i Forsvarsministeriet eller Venstres pressetjeneste - bliver den slags ikke indenfor ministeriets fire ydermurer - og har siden udviklet sig til en mindre diplomatisk krise med vatikanet. Og er ihvertfald udtryk for en inkompetence man nok ikke ønsker sig midt i en valgkamp.

Men vi andre kan da more os lidt over det...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: