Leoparddrengens
Public Key

fredag den 30. april 2010, kl. 15.44

Quiz 72: Hvilken sportsstjerne

Denne golfspiller siges at bruge magi, især på greenen.

Svar findes her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

5 kommentarer:

M sagde ...

Hahahaha, den ka' jeg li'!!!

Leoparddrengen sagde ...

Det glæder mig jo altid :)

Leoparddrengen sagde ...

Tilgengæld er jeg lidt ked af, at der tilsyneladende ikke er mange som har opdaget Quiz 71. Jeg fisker ikke efter kommentarer, men fra hvad jeg kan se på Google Analytics er der ikke mange der har set den, eller ihvertfald checket svar - og det ærgrer mig, for det er en af mine personlige favoritter, længe!

M sagde ...

Aner da heller ikke hvorfor den er gået min snude forbi?? For den var knageme heller ikke ilde! Faktisk nærmest een af de mere avancerede;o) Du er da min favorit-ordgøgler!!!

Leoparddrengen sagde ...

* smiler bredt *