Leoparddrengens
Public Key

mandag den 7. december 2009, kl. 04.17

Ch-ch-changes

Endte så op med at gå på Amigo igen i aften. Længe siden jeg har været der udenfor fredag/lørdag rutinen. Var hyggeligt, på nær et enkelt bralrende fjols. Og fik diskuteret digitalt tv og diverse film og serier.

Og så var der et kor, som fik syngetid. Lidt for salmepræget for mig. Så da de holdt op satte jeg Like a Prayer på jueboxen. Og så var der pludselig fest. Og jeg dansede rundt selvom jeg bare havde regnet med at hænge i bar. Og var bare i sweatshirt og træningsbukser. Og en af pigerne fra koret var vidunderlig at danse med. Og virkede i det hele taget rigtig, rigtig sød (men meget, meget ung, siger den indre stemme fra den gamle mand også).

Og festen blussede ned efter Madonna (undtagen for den fortabte polak, som vist har levet på Amigo siden i onsdags, og som blev ved med at... danse var det vel ikke, men bevæge sig?). Og jeg snakkede mere digitalt tv og film, til Changes kom på.

Den prøvede jeg så først at få hendes veninde til at danse til. Ved et fucking uheld, jeg troede det var hende (altså min tidligere dansepartner) der sad der, men de havde byttet rundt. Men veninden ville ikke, så videre til den rigtige partner. Men hun ville heller ikke, ville vente til der kom noget ordentligt musik. Eneste minus i karakterbogen, hun kender åbenbart ikke Bowie for godt.

Der kom så "ordentlig" musik senere, og vi dansede igen, og det var stadig freaking vidunderligt. Og hun virker skide sød, og jeg håber alt godt for hende. Og hvem ved, måske møder jeg hende igen en dag.

Men kombinationen af Changes og vores dans (+ de seneste ugers dans) fik mig til at tænke på, at jeg faktisk er blevet væsentligt bedre til par-dans end jeg plejede at være. Hvor jeg kun dansede solo, og nærmest helst ikke ville andet.

Men jeg kan mærke at jeg er begyndt at lære at føre. Hvilket altid har været mig, anarkisten, imod. Men jeg kan mærke at jeg ikke bare begynder at lære det, men at jeg også synes det er interessant. At kunne navigere et andet menneske rundt med små berøringer.

Og jeg gad vide hvad det skal ende med?

Ch-ch-changes...


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

... først og fremmest:
Bowie er rigtig musik, hvis kvindfolket(lillepigen) ikke ved det... er hun vist meget, meget, meget ung!

Forunderligt at små berøringer kan flytte mennesker så meget ... heh ... det sker også under sex Leo ... Dans er sex med tøj på ... Du er ved at lære noget ... hva Sweetie!

Leo, du styrer sgu snart!

Anonym sagde ...

Hey Leo ...

Snart ender du som mange af os andre ... med en lyst til mere ... end blot Vanille ;O)
Griner vildt!

Leoparddrengen sagde ...

Havde lissom forudset det indlæg ville blive tolket sådan... ;) Vi må se.

Time will tell. Sooner or later, time will tell. (Einstein i introen til Red Alert. Eller også er det Red Alert 2.)

Uden Relevans sagde ...

Jeg spår et majbryllup! :D

Leoparddrengen sagde ...

@Morfar

Interessant & spændende. Det vil jo vise sig (igen). Men jeg er nysgerrig: hvor ofte rammer du plet med dine spådomme?

Anonym sagde ...

Ehh ....

Leoparddrengen sagde ...

@Brainie

Var der noget du ville sige? ;)

Anonym sagde ...

Tror Brainie skal holde mund, det er vist det bedste ...

:O)