Leoparddrengens
Public Key

søndag den 6. december 2009, kl. 21.43

Stadig ikke til mænd

I nat var der en fyr der kneb mig i røven. Det var der sådan set ikke noget nyt i, det sker tit, og det synes jeg sådan set er i orden. Selvom jeg klart foretrækker når det er piger der gør det - så er der ligesom også noget i det for mig.

Men en halv time senere gjorde han det igen. Og så var jeg nødt til at sige til ham, at nu havde han gjort det to gange, og så syntes jeg også det var nok - hvis han gjorde det igen ville jeg blive sur.

"Nænej," sagde han. "Når man er så lækker som dig, må man også finde sig i at blive taget på røven."

Det irriterede mig - især da han - hvis jeg var til mænd - absolut ikke ville være min type. Og jeg spekulerede på hvad jeg egentlig så ville gøre, hvis han gjorde det igen. For jeg er jo ikke voldelig, selvom man da godt nogen gange kan fornemme hvor tilfredsstillende det vil være at plante en knyttet næve i næsen på en idiot.

Men jeg besluttede mig for, at hvis han gjorde det, ville jeg få skruet ned for musikken, højlydt bekendtgøre at jeg skred, og hvorfor jeg gjorde det og på grund af hvem. Det tror jeg ville give en udmærket straf. (Og det var ved at være sent, så det ville egentlig ikke gøre mig så meget at gå hjem lidt før tid....)

Men han holdt sig i skindet resten af natten, så fred være med det.

Senere faldt jeg så i snak med en lesbisk pige, som jeg har snakket med før på Amigo. Som oprindeligt havde troet jeg var bøsse, da hun så mig første gang. Hvilket vi faldt i snak over, for det er jo ikke usædvanligt folk tror det. "Men er du overhovedet ikke til mænd?" spurgte hun. "Har du ingen fantasier om dem. Er der ingen du kunne falde for? Hvad hvis du kysser en mand?"

Men nej, jeg har altså ingen fantasier om mænd, og der er ingen der tænder mig. Og jeg har prøvet at kysse med mænd, og det gør mig altså ikke noget. Udover at jeg bemærker hvor meget man mærker skægstubbe.

Så, nej, jeg er det altså ikke. Egentlig ville jeg gerne være bi-, det gør jo ligesom mulighederne mindst dobbelt så store; men jeg er det altså ikke.

Men til de som er til mænd - og ikke kan nøjes med fantasier om mig - er her så lige et nice billede af mr Pitt.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: