Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 8. december 2009, kl. 22.46

Mandag morgen - i hovedet på Lars Løkke

Åh, fuck jeg har ondt i hovedet, altså. Skulle nok ikke have siddet til så sent i nat og drukket billige øl og surfet porno... men havde sgu ikke meget lyst til at gå i seng.
Damn, det er også det der fucking topmøde dér, jeg gider det sgu ikke. Crap. Nå, en lille reparationsbajer og lidt vand i hovedet, og så lige kigge lidt på den tale der. Ach, min stemme. Den er sgu lidt grødet.


Nå, jeg kører den gamle af med jeg er forkølet, den plejer at virke. Hvem ved, måske kan jeg sige jeg har svineinfluenza? Så kan jeg også slippe for topmøde. Arh, nej, det går sgu ikke, jeg er jo vaccineret, så bliver sundhedsstyrelsen sure fordi det giver indtryk af vaccinen ikke virker.


Forkølet er det så, jeg er. Så tager jeg en dag eller to hjemme. Jeg føler mig faktisk også lidt sløj, når jeg rigtigt mærker efter. Udover hovedpinen altså.


Hov, jeg havde jo lovet Gordon at maile den der slutseddel på topmødet. Hvorfor vi skal så meget palaver igennem forstår jeg ikke, når det alligevel er bestemt hvad det ender med... håber krafteddeme han forstår at holde den tæt til kroppen, de bliver fandeme sure i u-landene hvis den her kommer ud i den formulering.


Nå, Dear Gordon, bla bla bla, see attached bla bla, og så vedhæfte. Og så lige finde Gordon i adresseliste, sådan, tryk Send. Hold kæft hvor er det enkelt det der computer.


Hov, Guardian, hvorfor står der det. Hvorfor står der at den mail er sendt til Guardian??  Nej, fuck, altså, Guardian står lige efter Gordon i min adressebog, og jeg er kommet til at vælge forkert...


Nå, ingen panik nu, ringe til IT-afdelingen. "Ja, hej, det er Lars Løkke. Jeg har lige sendt en mail til Gordon Bro... jeg mener til The Guardian, som jeg godt vil have stoppet. Ja, mail adressen er newsdesk snabel-a guardian punktum co punktum uk... Hvad mener i med den er sendt? Der må da være noget man kan gøre? Hvad mener du med at sådan fungerer internettet ikke? Hør her, det kan godt være du tror du er klogere end mig fordi du kan alle mulige fine ord, men du har bare at stoppe den mail, ellers kan du godt kigge efter et andet arbejde fra i morgen. Og det bliver fandeme ikke i det offentlige kan jeg godt fortælle dig. Farvel!"


Åh shit, hvad gør jeg. Connie bliver skidesur, og så bagtaler hun mig i kommisionen. Jeg vidste jeg ikke skulle være stået op.


Nå, nu sender jeg den mail til Gordon og lader som ingenting. Forhåbentlig lægger de ikke mærke til mailen der hos Guardian... de får sikkert tusindvis af mails dagligt, de kan da næppe nå at læse dem alle sammen.


Hold kæft hvor jeg glæder mig til en dag hjemme i morgen. Men nu skal jeg lige have overstået den tale. Sgudda godt man har ministerchauffør i det mindste, tror godt jeg kunne kome til at lave en Engell sådan som jeg har det.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: