Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 10. december 2009, kl. 21.55

Jeg bliver helt sulten

Jeg var selvfølgelig godt klar over, at de burgere man ser i TV-reklamer ikke heelt matcher det man får serveret på Burger King og især McD med videre. Men det er da meget sjovt at se hvordan de gør:Faktisk indgår der flere rigtige ingredienser i det her, ind jeg egentlig ville have troet. Og jeg bliver da helt burger-lækker-sulten af resultatet!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

3 kommentarer:

M sagde ...

Årh hvad??? Sådan een kunne jeg sagtens kaste i gabet - med tandstikker og råt kød og hele baduljen! Har engang set, hvordan McDonalds styler deres sundaeis - det er slet ikke is, men barberskum der er brugt! Det ska' jeg så til gengæld ikke ha' noget af...

Leoparddrengen sagde ...

Ja, jeg føler mig heller ikke særlig afskrækket! (Fik den faktisk tilsendt af min ex, som vist troede hun kunne forskrække mig. Hun bliver åbenbart aldrig klogere.)

Men sundae er jeg slet ikke til, barberskum eller ej.

Steen AA sagde ...

Interessant. Virkelig. På den dér, "shit"-måde.