Leoparddrengens
Public Key

søndag den 6. december 2009, kl. 07.33

Wardrobe Malfunction

Jeg overvejede mange titler til morgenens indlæg om nattens begivenheder, såsom: Lokumspapir og Juletræer eller Julefrokosternes Gravsted.

For der var en del julefrokost stemning på Amigo. Lidt andet klientel (især til at starte med) end sædvanligt - og det kan jo være fint nok, men deres overraskelse kan gå i flere retninger, og er derfor for mig noget at holde øje med - og lidt anden musik (Last Christmas kørte naturligvis da jeg ankom).

Og af en eller anden grund flød det med lokumspapir på dansegulvet. Som jeg hele tiden sparkede væk, men det blev ved at komme tilbage, ret irriterende. Ligesom cigaretskodder blev ved at klæbe til mine såler. Også mega irriterende. (Det kan nok lyde som en lille ting, men det kan faktisk betyde ret meget for hvordan pirouetter og lignende lykkes, om der er fremmedlegemer under skoene.)

Og pludselig dukkede der så et juletræ op, det var sådan set meget hyggeligt, det blev der danset rundt om (og det blev senere svinget en del).

Men grunden til den valgte titel er så, at der på et tidspunkt blev spillet det her Justin Timberlake nummer, som han optrådte med med Janet Jackson til Superbowl - I'll have you naked by the end of this song genkendte jeg. (Jeg kender ellers meget lidt til Justin Timberlake, jeg forstår ikke helt hypen omkring ham.) Og senere kom endda et nummer med Janet Jackson.

Så jeg kunne naturligvis ike lade være at tænke på den herlige halvlegsforestilling dengang. Og så gik det hverken være eller bedre end min hårelastik sprak, og jeg kunne ikke føle mig frem til min reserve i min frakkelomme (det kan altså være ret svært at finde noget som helst, når ens fingre er dækket af dragt). Så jeg måtte danse mig gennem de sidste timer af aftenen med udslået hår.

Hvilket vist var populært nok, men det er altså lidt upraktisk.

Ellers fin-fin nat, men uden de store begivenheder. Men mine fusser gør ondt, så jeg kan da mærke jeg har været afsted!


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: