Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 9. december 2009, kl. 09.40

Men blev bøffen mør?

En amerikansk kvinde står nu anklaget for at have banket sin handicappede kæreste med en ustegt (men vistnok ikke frossen) bøf. Åbenbart insisterede kæresten på at få flute til, men hun ville kun servere skiveskåren brød (går udfra vi taler sliced toast) - og det udartede altså så til nogen gode slag med bøffen, "så han kunne lære det".

Desværre fortæller historien ikke noget om hvordan bøffen havde det efterfølgende? Måske blev den faktisk aldrig spist fordi den er beslaglagt som bevismateriale? I så fald en skam, for jeg kunne godt forestille mig den blev ekstra god & mør efter sådan nogle gode, velanbragte slag.

Bøf Tartar hedder jo for eksempel sådan, fordi det oprindeligt var tartarerne som lagde bøffer af hestekød under deres sadler. Når de så havde redet rundt med det noget tid, var kødet dejlig mørt, og kunne spises råt.

Måske der var nogen i bdsm miljøet der kunne udforske sagen? Det må da kunne blive en interessant session, med efterfølgende dejlig mad? Og så kan der jo også eksperimenteres med forskellige udskæringer?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: