Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 18. august 2009, kl. 22.13

For at opsummere


Naser Khader fremlægger grundlovsstridigt lovforslag. Nogle andre konservative ministre støtter forslaget, mens medlemmer af den konservative hovedbestyrelse rakker forslaget ned.

Regeringspartneren Venstre siger nej til forslaget (og viser samtidig hvem der trods alt bestemmer), hvorefter Lene Espersen stiller sig frem, og siger at hun trods at hun støtter forslaget, og virkelig mener det er nødvendigt for vort samfund, ikke vil stemme for - for det mener hun ikke de konservative medlemmer af regeringen kan, af hensyn til fred i regeringen. (Selvom Grundloven jo ellers siger at medlemmer af Folketinget skal stemme efter sin samvittighed - så hvis de virkelig mener det, bør de vel stemme for? Eller opgive at få løn som både Folketingsmedlem og Minister, når de åbenbart ikke kan skille tingene ad?)

Imens vil Dansk Folkeparti naturligvis overtage forslaget, om ikke andet så for at ydmyge de konservative.

Og en meningsmåling siger, at et stort flertal af danskerne går ind for det grundlovsstridige forslag.

Jeg flytter sgu snart fra det her lorteland.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

5 kommentarer:

Steen AA sagde ...

Husk at skriv, hvis du finder et godt sted!

Anonym sagde ...

Eller skriv hvis du finder et bedre sted end Danmark.

Leoparddrengen sagde ...

I'll keep you posted - desværre er det vist kun bragesnak fra min side, de første mange år - med 2 delebørn er det lidt problematisk.

Man kunne selvfølgelig flygte til Sverige? Det skal i øvrigt nok blive interessant, når de ca 50 burka-klædte kvinder der efter sigende skulle være i Danmark, beder om asyl i Sverige. Som flygtninge, ikke fra et arabisk land, men fra Danmark.

Annika sagde ...

Kollektiv? Jeg er nemlig også ved at være mør nu...

Leoparddrengen sagde ...

Jeg tror desværre ikke min ensomhedskrævende psyke er til kollektiv på længere sigt - selvom det sådan set fungerede ok med sambo nogle år, men vi spillede nu også exceptionelt godt sammen.

Hvis jeg for alvor skule tænke på at emigrere, tror jeg iøvrigt jeg ville kigge på San Fransisco (selvom det med delebørnene jo er noget af et problem dér.)

Men nu hvor de har en fornuftig præsident, og priserne er i bund (i forhold til tidligere), kunne det lyde ganske forjættende. Jobmarkedet er ganske vist ikke hvad det var for en som mig, men det kommer sig nu nok hurtigt. Og byen selv er vidunderlig.