Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 20. august 2009, kl. 22.17

Det er helt synd for regeringen


Altså, at de var tvunget til, som beskrevet igår, at måtte droppe arbejdsmarkedskommissions-rapporten. For - hvis man læser reaktionerne, fra diverse interessenter, har medlemmerne af arbejdsmakedskommissionen som har skrevet arbejdsmarkeds-kommisionsrapport virkelig levet op til deres arbejdsmarkeds-kommissoriat.

Ihvertfald er det regeringens traditionelle fjender, der virkelig håner den; og vennerne som begræder den ikke bliver til noget. Så noget tyder på kommisionen virkelig har leveret varen.

Formanden viser sig da også mere forstående for regeringen end sædvanen er, hos kommissionsformænd, hvis rapporter skrottes.

Lars Seier er selvfølgelig oppe på de helt høje nagler: det er helt vildt, siger han som sædvanlig. Og vi må gå udfra hans pet-parti forelægger samtlige forslag fra kommisionen i den nærmeste fremtid.

Så, udover Claus Hjort skal af med kvajebajer, tror jeg virkelig han ærgrer sig i sit inderste: hvorfor kunne de dog ikke have nedsat den kommission bare ét år før?
(Og skal jeg være helt ærlig har jeg faktisk ikke rigtigt gide sætte mig ind i rapportens konklusioner - når den ligesom er dømt ude på forhånd virker det lidt som spild af tid. Og man kan jo regne ud hvad den indeholder: længere på arbejdsmarkedet, lavere overførselsindkomster, begrænsninger i efterløn/førtidspension. Alt sammen noget vi under alle omstændigheder ser om få år. Når det politisk koster mindre.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: