Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 19. august 2009, kl. 13.19

Nyeste Kina-indkøb

Jeg modtog en sød lille pakke igår, sendt for 9 dage siden, fra Kina. Indeholdende 3 slips med leopardprint, og et par seler i guld, som jeg fandt på eBay.

Slipsene er for, hvis jeg nu skal på date eller lignende, eller på anden måde agere i det civile liv, som Leoparddrengen. Jeg ved det ikke helt, men godt at have.

Og selerne: tja, en af de lidt seje moder jeg synes der var ved yuppie-tiden, var de der brede seler, som børsfolkene skulle rende rundt i. Så det ville jeg godt have muligheden for at genoplive. De er så ikke helt brede nok, de her, men tilgengæld i guld...

Hele baduljen, inklusive forsendelse, fik jeg til under ca 17 $, og det var sendt som Gift, så selvom PostDanmarks toldvagthunde havde været inde og grave i pakken, kom jeg ikke til at betale ekstra.

Oveni var brevet jeg fik fra kineserne ved forsendelsen utroligt sødt, og med dejlige sprogblomster.

Så det kan jeg altså anbefale, det der med at handle med kineserne.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

4 kommentarer:

Uden Relevans sagde ...

Hva faen skal jeg finde på? En zebradragt måske?

Leoparddrengen sagde ...

Sådan nogle har de ihvertfald samme sted jeg købte mine heldragter. Men det kan jo kun anbefales hvis man gerne vil anses som byttedyr i nattelivet?!

Erna sagde ...

Ingen kommentar bortset fra - tjek denne grupper ;)

http://www.facebook.com/group.php?gid=28035460436&ref=ts

Leoparddrengen sagde ...

Hæ - jeg kan da vist heller ikke finde på noget, som ikke allerede er en fetish for dig ;)

Har du set The Coca-Cola Kid. Det er meget længe siden jeg har set den, og den er ikke verdens bedste film, men hvis jeg husker rigtigt er en ung Eric Roberts ganske velklædt i seler! (Og indimellem ikke så meget andet.) Men som sagt, længe siden.