Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 20. august 2009, kl. 23.02

Og så?

Uwe Max Jensen fra Tidsskriftet Sappho bryder sig ikke om Anna Nielsen - og det er vel en måde ikke bare at ignorere hende på, så det er sådan set fint.

Han prøver så også at hentyde, at fordi hun nu er gift med hvem hun er, tæller hendes ord ikke - eller hvad er det de hentyder til - det er jeg ikke helt sikker på? (Men tak for det, sådan set, jeg kunne godt huske jeg havde set hende før, bare ikke hvor. Hvis man ikke gider checke link er hun gift med en af de tunesere, som var (er?) mistænkt for at ville skære halsen over på Muhammedtegneren Kurt Westergaard.)

Og så citerer han diverse udpluk fra TV2 udsendelsen, som jeg synes er ganske fornuftige, men han synes vist det er tegn på jordens undergang.

Et eller andet sted ville jeg ønske jeg kunne skrive med så lidt pointe - så ville det jeg kunne nå langt flere indlæg.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: