Leoparddrengens
Public Key

søndag den 16. august 2009, kl. 13.04

Det VAR dejlig bytur... vistnok

Ja, altså... kommer jo hjem til hende, og vi snakker for har ikke set hinanden rigtigt siden nytår. Og hun kører på Rom & Cola, så det gør jeg også. Frygteligt meget Rom & Cola.

Så der er mange ting som fremstår lettere tåget. Men på Ideal Bar kommer vi. Og danset bliver der. Og jeg ved jeg må have været heftigt nede på knæene en del gange, for jeg har blå mærker og hudafskrabninger dér.

Vi mistede så forbindelsen - eller jeg mistede den, jeg kan huske hun dukkede op ind i mellem, men jeg var vist fortabt i min egen dans - og brandert. Og på et eller andet tidspunkt, meget sent eller tidligt om man vil gik jeg på Amigo. Men der var lige så tåget, så jeg husker ikke så meget derfra, heller, udover at jeg var dygtig til at holde styr på hvor min jakke var.

Ville ønske DMI kunne træde i karakter, og få gjort noget ved den tåge, altså!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: