Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 3. januar 2009, kl. 20.49

My Complication Got a Little Complication

(citat: Brazil)

Var jo så nede og hente mine dragter, og den del gik uden problemer. Kommer hjem og får kigget på dragterne. Ser foreløbig storartet ud.

Prøver så at iføre mig en knaldgrøn sag. Og der er ikke et øje tørt, det bliver nogenlunde så tåbeligt som jeg har håbet på.

Men der er et problem: man kommer i dem via "indgang" i ryggen, hvor der så sidder lynlås. Og jeg har altså ikke gået til så meget yoga, at jeg kan nå ned og lukke den. Så kan krafteddeme ikke lukke dragten.

Det kunne jo så som sådan overkommes - en enkelt upzipning kunne man jo nok få hjælp til. Men jeg kan jo heller ikke komme ud af dragten igen.... og det er mindre heldigt - for det første fordi jeg ikke har tænkt mig at leve resten af livet i en sådan dragt, for det andet fordi jeg undlod at vælge lynlåse omkring skridtet (man kunne ellers vælge både en mande og kvinde stil), da jeg opfattede det som værende et eller andet fetish/bundløst påfund - havde ikke helt gennemtænkt de praktiske implikationer/problemer ved en bogstavelig talt heldragt.

Så min plan er nu at fremskaffe en form for kæde jeg kan sætte fast i ryglynlåsen, som kan gøre det muligt for mig at lyne op/ned. Så må jeg gå på toilettet ved at bruge aflukke og droppe pissoir.

Men indtil det er på plads, må debuten desværre vente.

(Tror nok dragterne mest er møntet på fetish- og s/m-lege, hvor der er en partner i nærheden. Og så er det jo ikke noget problem med lynlåsen. Men det er ikke helt gennemtænkt som single weirdo - må jeg jo tilstå :) )

Opdatering: Nå, med lidt mere eksperimenteren nhar jeg fundet ud af man også kan kravle ind forfra, og så er der ikke noget problem - man skal bare lige dreje tingene lidt. Men ved ikke om jeg kan holde det ud i længden - det virker som om det bliver ekstremt varmt!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: