Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 1. januar 2009, kl. 15.18

Nytår

Og så til debriefing af nytåret.

Startede med hendes majestæt dronningens nytårstale hos ex'en og vore børn, med efterfølgende middag. Og vi så en del afsnit af Klovn, som jeg gav hende til hendes fødselsdag - altid godt.

Har dog lidt mén efter aftenen, da min ældste kom til at træde eller hoppe på min storetå. (Han påstår han ikke hoppede, men det føltes det nu som.) Tror jeg mister neglen, den ser ihvertfald ikke god ud idag - fatter ikke jeg kunne danse så meget som jeg gjorde, senere.

For efter midnat, og efter at have set de obligatoriske raketter med sønnerne (dvs, den yngste ville ind såsnart han kom udenfor), gik jeg hjem, iførte mig leoparddress, og videre på Amigo Bar.

Der var en gruppe lesbeskie østrigere som var ganske hyggelige, og en dejlig dygtig danserinde fra Australien - det er ikke så tit jeg rent faktisk nyder at danse sammen med nogen, men hun var en fornøjelse.

Og ellers en del søde piger - både allerede kendte og hidtil ukendte. Men meget forvirrende på den måde at en del var ret pågående, men samtidig havde fyr med.

Så det blev der ikke noget af. Kunne ellers godt have brugt en scoring. (Og vågnede iøvrigt op med så stort jern at jeg spekulerer på om der var viagra i min øl?) Men der er jo en weekend på vej, hvor en del kan ske - se også næste post.

Og så var der skidrop da jeg vågnede her ved lidt i 2-tiden. Så alt er som det skal være. En japaner, som vist hed Sushimoto, mødte ikke op til start. Det kan jeg sgu godt forstå.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: