Leoparddrengens
Public Key

mandag den 29. december 2008, kl. 21.48

Når rygmarven strejker

Må sige jeg har svært ved at finde ud af hvilket ben jeg skal stå omkring den aktuelle aktion/msåke invasion af Gaza. Normalt befinder jeg mig (næsten) ubetinget på palæstinensernes side - men efter Hamas har taget over i Gaza er det blevet mere & mere betinget hvad angår den side (ikke Vestbredden!).

Ikke fordi jeg ønsker befolkningen på Gaza noget ondt - men synes man må sige at Hamas virker uden for rækkevidde af nogen form for forhandling - og man må jo trods alt anerkende Israels ret til at forsvare sig, når der er tale om direkte angreb med raketter - også selvom man mener Israel selv har skylden langt hen ad vejen for tingenes tilstand.

Jeg tvivler dog på at bombardementer af Gaza's helvede vil føre til noget positivt, men hvad pokker skal de ellers gøre - så langt forstår jeg Israel.

Iøvrigt har jeg rimeligt god fidus (well, alt er relativt) til Israels fungerende premiérminister, Tzipi Livni som vel er det mindst onde man kan få, som samtidig har en (spinkel) mulighed for relativt bred opbakning. Og hvis hun ikke træder i en eller anden form for karakter er det nok helt sikkert det bliver Netanyahu næste gang - og det vil være en katastrofe - igen-igen.

Så - ved sgu ikke hvad jeg skal synes.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: