Leoparddrengens
Public Key

søndag den 13. februar 2011, kl. 02.28

Associationer

Jeg læste en artikel på Information, som slutter med At der bliver færre skoleledere er ikke ensbetydende med, at der bliver mindre ledelse. Men det vil være en anderledes form for ledelse, siger hun til Jyllands-Posten.

Og det kan man jo så mene om hvad man vil - men udtalelsen fik mig til at tænke på et gammelt semi-hit, med omkvædet - som jeg huskede det - It's life, sure, but not as we know it, not as we know it, not as we know it.

Tilbage fra Radio Luxembourg-dagene. Og det er egentligt et jeg har ledt efter siden, i al dens nørdethed - så nu googlede jeg den igen. Og fandt så ud af, at det (naturligvis) ikke var life, sure - men life, Jim. Klart.

Nå, men her er nummeret i al sin pragt - 80'erne var godt nok hippe. Og det kan skolelederne jo så tænke lidt over!


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: