Leoparddrengens
Public Key

mandag den 14. februar 2011, kl. 17.17

Valentines kysse-flashmob

Jeg har ellers været ved at gå ud af mit gode skind over Valentines i år. Og nej, det er ikke fordi jeg har noget imod at nogen er kærester, eller at nogen gerne vil have penge ud af at andre er romantiske.

Men hvorfor pokker skal det hele være så gyseligt lyserødt? Hvorfor, hvorfor, hvorfor? Og hvad er det i det hele taget for en monopolisering af romantik fra kvindekønnets side - her tænker jeg også på TV2 gyselige pre-valentins programmer igår.

Nå, men her er så en reklame for Anthon Berg, optaget som en flashmob i dag i metroen mellem Nørreport og Kongen Nytorv. Her er det i det mindste ikke synderligt lyserødt, og det er ikke specielt kvindemonopoliseret. Treefight for Sunlight leverer musikken, og Metroen har leveret toget.


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

3 kommentarer:

Leoparddrengen sagde ...

Mange tak - det er bestemt nogle rarere farver - især baggrunden!

M sagde ...

Og jeg kender hende der kysser 39 sekunder inde i filmen! Yeah - det gør mig næsten lidt berømt!
Men jeg er enig! Valentinesfjol altså! Og hvorfor er det manden der skal være lyserød over for pigen, hvorfor er det ikke kvinden der skal sørge for at manden får en buket dåseøl eller lignende? Tsk tsk tsk altså...

Leoparddrengen sagde ...

En buket dåseøl! Nu bliver jeg næsten helt romantisk, bare ved tanken!

(Og tillykke med din nye kendis-faktor!)