Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 17. februar 2011, kl. 22.56

God dømmekraft

Danmarks Dronning og Bahrains Konge
- giver den som Poul og Fritz i Rytteriet
Det er i dag 14 dage siden siden vor Dronning Margrethe II rejste til Bahrain på et 3 dage langt statsbesøg. Hvor de to monarker kunne tale om arkæologi, og hvor godt Bahrain og Danmark har det sammen, og at livet er herligt. Og dronningen kunne ved samme lejlighed overrække Storkorset af Dannebrogordenen til kong Hamad ibn Isa Al Khalifa.

Alt imens der var oprør i Ægypten, og alle tegn på at det oprør ville sprede sig i regionen. Og der var debat herhjemme, om man egentligt ikke burde overveje at tilbagekalde Mubaraks Elefantorden.

Nu var Bahrains hær og politi så i nat ude og ordne demonstrerende, hvoraf en del ihvertfald ikke kommer til at demonstrere mere. En form for fokets kærlighed min styrke, demonstreret i praksis af Margrethes gode ven.

Det tegner til at kunne blive en rigtig, rigtig pinlig sag for monarken (vores, altså). Og der er det så jeg ikke forstår, hvem det er i Statsministeriet eller Udenrigsministeriet, som ikke kunne forudse den potentielle fare der lå i et officielt besøg på det tidspunkt, og fik stoppet det.

Der er da godt nok nogen som har sovet i timen? Eller været på ferie?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: