Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 27. januar 2011, kl. 14.25

We all float down here...!

Pennywise, Ronald McDonald
eller Mark Zuckerberg?
Næste gang du opdaterer din status i Facebook med for eksempel: har tømmermænd - nupper lige en burger, så får dine venner lige en reklame for for eksempel McDonalds med dit citat og dit profilbillede. Også selvom du hader McDonalds, og sværger til Kina-griller - burger er det udløsende ord, og det ord Facebook får penge fra McD for at sende reklamer ud i dit navn.

Og du kan ikke slå det fra.

Det er ihvertfald sådan jeg forstår denne artikel i Politiken, om Facebooks nye feature. Jeg er jo sådan set ikke ekspert i Facebook - jeg løb skrigende bort da jeg ridsede i overfladen - så jeg kan jo tage fejl i hvordan det skal forstås. Det håber jeg sådan set. Men jeg tror det ikke.

Kom dog ud af lort!

(Note: et lille undskyld til McDonalds - jeg har som sådan ingen speciel grund til at være efter dem i denne anledning. De passede bare godt ind.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Etstykkemedlis sagde ...

det er ik løgn når jeg siger... at jeg var nødt til at lade være med at læse indlægget...

jeg er SÅ bange for Pennywise. SÅ bange

Leoparddrengen sagde ...

Ja, det var måske lidt for skrappe midler at tage i brug. Jeg forstår dig godt - du har det sikkert lidt med ham, som jeg havde det med Snehvides stedmoder i Disney versionen.

Jeg mailer teksten til dig (uden billede), for den synes jeg faktisk er vigtig.