Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 27. januar 2011, kl. 12.37

En smuk morgen

Da jeg var på vej til forsøg i morges, var vejret ganske koldt og smukt - og da jeg passerede Sankt Jørgens Sø stod Månen og Venus på hver sin side og talte med hinanden. Og jeg kunne ikke lade være at tage et billede med min nye mobil. (Jeg må jo også se at få lidt træning i den, hvis nu jeg skal rende på hende Leopardpigen...)

Ok, man skal nok kigge godt efter for at se Venus på billedet, men den er ovenover Scandic Hotel og lidt til højre (Scandic Hotel er helt til venstre i billedet). Eller hvis man trækker en linie som følger taget på Planetariet, og fortsætter den skråt op mod venstre rammer man også en lille hvid plet.


Og da jeg 10 minutter senere var på Tietgensbro gentog sceneriet sig. Her er Venus med postterminalen til venstre og uret til højre... og så oppe. Klik eventuelt for større billede.Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: