Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 4. januar 2011, kl. 23.14

En 18 meters Malou

Jeg kom faktisk til at tænke på denne drink den anden dag, da jeg spekulerede over om Malou Aamund ville blive valgt ind i Folketinget igen. Da hun nu har valgt at trække sig selv, kom jeg så i tanker om den igen.

Jeg ved ikke om de stadig har den på Masken Bar (bøssebar i Studiestræde, overfor Cozy Bar) - men det var ihvertfald der de lancerede den i starten af 90'erne. Og det morede vi os meget over.

For det var unægteligt et storartet navn til en drink: en 18 meters Malou - mere dramatisk end Sex on the Beach eller lignende. Forhistorien til navnet var, at Kronprinsen og hans daværende kæreste, førnævnte Malou Aamund, uheldigvis var blevet taget ret bacardi i en bil inde i byen.

Og Kronprinsen kunne jo ikke tiltales, når nu han er den familie han er, han kunne blot komme i pressens vridemaskine, men det kunne Malou Aamund - og det blev hun. Det var nok en sag det var ret svært at komme udenom med den omtale den fik.

Og hun tiltaltes for at have ført bilen med en betragtelig promille. Men hendes forsvarer havde en ganske anden forklaring: at de to unge mennesker slet ikke havde kørt bilen, men var blevet ungdommeligt kåde, og havde gjort hvad forelskede unge nu så ofte gør. Og at det var bevægelserne og udladningerne ved denne fysiske kådhed, som havde fået bilen til at bevæge sig de 18 meter foran Jazzhouse.

En forklaring som muligvis var med til at give Kronprinsen det image af en fysisk supermand, som han senere har arbejdet videre på - og som altså gav navn til drink'en, en 18 meters Malou. (Tilgengæld fremstod han nok ikke i det mest gentleman-agtige skær, i og med det var frk Aamund der kom til at hænge på sagen.)

Jeg har forøvrigt aldrig smagt den - egentligt for dårligt.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: