Leoparddrengens
Public Key

fredag den 7. januar 2011, kl. 19.50

Rebecca Romijn nøgen

I aften sendes den første X-Men film (kl 22:35 på TV2), og i den anledning må man da lige lave en passende overskrift som reklame for en af de sejeste & lækreste superskurkinder i tegneserieverdenen: Mystique. Hun render trods alt blå & mutant-nøgen rundt i hele filmen. (Rebecca Romijn har godt nok selv påstået at hun ikke er nøgen, at det er en slags extravagant bikini, men vi ved jo udmærket bedre!)

Iøvrigt kan man selvfølgelig indimellem kan komme i tvivl om hun nu også er superskurkinde, eller hvad hun egentligt er - i 1'eren mener jeg dog hendes rolle er rimeligt klar.

Rebecca Romijn er af hollandsk afstamning - sjovt nok er min klare favorit fra X-Men, Famke Janssen (som spiller Jean Grey/Marvel Girl (og siden Phoenix) ) hollænder. Men det må blive et senere indlæg, om Famke Janssen nøgen.

Hvorom alting er, hvis man ikke har set X-Men bør man helt klart unde sig selv det, selvom 1'eren ikke er den bedste - det er efter min mening klart 2'eren, X2.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Etstykkemedlis sagde ...

bummelummelum!! Jeg kunne bare ik lade være med at føle at jeg var NØDT til at skrive en kommentar.. jeg har bare ikke så meget at tilføje!

JA hun er da nøgen, det er tydeligt at se
JA Jean Grey/Phoenix er klart den sejeste
JA X2 er bedre

og det var så det :D

Leoparddrengen sagde ...

Til min store overraskelse må jeg erklære mig helt enig i dine overbevisende argumenter ;)