Leoparddrengens
Public Key

fredag den 7. januar 2011, kl. 20.51

Avengers på TV

Nå jeg nu alligevel er i gang med at reklamere for superheltefilm på TV, i form af en nøgen superskurkinde, kan jeg jo ligeså godt samtidig bringe denne reklame for at der nu kommer Avengers på Disneys XD kanal. (Som vi ikke kan se hos mig...)

Hvis man ikke skulle have styr på det, er Avengers en superheltegruppe (fra Marvel). I denne inkarnation består den af Thor, Iron Man, Hulk, Captain America, Wasp og Ant-Man. (Når jeg siger "denne inkarnation" er det fordi jeg ikke mener Hulk altid er med, det kommer vist lidt an på hvor han er i sin cyklus. Men jeg er ikke ekspert i hverken Hulk eller Avengers.)

Det er tegnefilm, skal understreges. Ligesom jeg skal specificere at jeg betales, hvis du ser på dette mini-afsnit:

Premiere 14. januar, kl 19.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: