Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 8. januar 2011, kl. 11.17

Team Leopard-Trek

Altså... med det navn er det jo for en leoparddreng forbandet svært, ikke at melde sig som fan! Også selvom jeg indtil videre har lidt svært ved at finde ud af, hvad det der Leopard egentligt kommer af. (Det er vist noget med, at det er det Brian Nygaard har kaldt selskabet som står bag holdet - og det er således kun Trek der er et egentligt sponsor navn.)

Nå, men altså der er navnet. Og så har de jo også den rytter, som jeg nok holder mest af at se på, når han virkelig folder sig ud, nemlig Fabian Cancellara / Spartacus. Og så selvfølgelig også Jens Voight.

Forløbet omkring holdet har muligvis været ukønt, men det er jo ligesom sådan det fungerer indimellem i cykelsport.

Så i den kommende sæson må det først og fremmest være Christina Watches og Leopard-Trek jeg hænge min hat på - de kommer næppe til at konkurrere så mange steder.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

spunky sagde ...

jeg har stor respekt for din tilknytning til navnet ...
men jeg har altså intet til overs for det hold ....
det bliver i mit univers kun til "Team Judas", I don't like them and i never will ...
det er simpelthen for skummelt og forlorent det hele...

Leoparddrengen sagde ...

Tja, jeg må tilstå at udviklingen i sommers ikke rørte mig så meget - måske fordi jeg efterhånden var blevet noget irriteret over Bjarne Riis som holdejer, og især evigt og altid at skulle høre om den "helt fantastiske team-spirit" som han og B.S. havde opbygget.

Altså, jeg har stor respekt for manden som cykelrytter, og for hans viden om cykling etc, men det blev altså lidt vel meget nogen gange.