Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 5. januar 2011, kl. 13.23

Panikmorgen

Som en af de sidste handlinger i nat, da jeg var kommet til at hænge foran Twin Peaks, fik jeg indstillet et vækkeur, som jo hedder en alarm nu om dage*, på min nye Samsung Galaxy 5.

Og blev derfor revet ud af søvnen i morges, af en skrigende lyd, som efterlignede et gammeldags mekanisk vækkeur. I panik og blinde famlede mine hænder efter telefonen - og fandt den - men anede ikke hvad de skulle trykke på. Og da jeg fik øjne og kunne orientere mig var det ikke meget bedre.

Jeg fandt ud af at låse telefonen op, men jeg kunne ikke se nogen hints til hvad jeg så skulle gøre. Panisk trykkede jeg overalt, mens alarmen blev ved og ved, og telefonen snurrede mellem hænderne på mig, og jeg havnede inde i GMail og var vist lige ved at sende volapykmails til alle jeg nogensinde har fået mail fra, til jeg kom ud og stadig ikke kunne finde ud af at slå det fra og jeg prøvede at slukke telefonen men kom bare i stand by og telefonen blev ved at skrige som et gammeldagsvækkeur og jeg måtte låse skærmen op igen og jeg var inde i vækkeuret og slå fra at alarmen skulle vække og det virkede sikkert også i fremtiden men ikke for den alarm der nu kørte som blev ved og ved og tilsidst lykkedes det mig at slukke for telefonen.

Puha. Men jeg blev helt sikkert vækket. Det blev den yngste iøvrigt også som var noget fortumlet og spurgte til den underlige lyd. (Den ældste sover efterhånden som var han i døn-alderen og kan ikke vækkes om morgenen med den slags enkle midler.)

Det er vist noget jeg skal have kigget på. Både hvilken lyd der laves, og træne i hvad man gør for at stoppe det. For sådan gider jeg altså ikke vågne hver morgen!


* Omkring nytår var der overskrifter om at alarm funktionen ikke virker på iPhone 4, eller sådan noget - og jeg forstod det som, at man ikke kunne ringe til 112, eller eventuelt lave nødopkald til 112. Tænkte ikke på noget med at det var tidsindstillede lydsignaler, der ikke virkede - som jeg senere forstod det var.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: