Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 4. januar 2011, kl. 21.47

Galaxy 5

Ja, det lyder nok som om jeg skal til at omtale en ny science fiction-serie, eller lignende, men overskriften dækker over

Leoparddrengen - nu med smartass-phone

For i fredags så jeg en annonce hvor en Samsung Galaxy 5 telefon ville blive solgt i Føtex fra 1.500 i denne uge. Og det syntes jeg egentligt lød ret billigt - især da jeg efter jeg købte en Samsung fjernsyn sidste år, som jeg har været meget glad for, har haft ganske god fidus til firmaet.

Jeg checkede den så ud på nettet, og kunne læse af anmeldelser at det er en absolut billig telefon, men at den faktisk skulle være ganske god til prisen.

Og at det ikke er en over-fancy passer mig fint, i forvejen ved jeg ikke helt hvad jeg egentligt skal med en smartphone (selvom jeg kort overvejede at anskaffe en for 1½ år siden - men da havde jeg også flere penge). Så jeg var egentligt ret hooked på at købe den, også selvom jeg fandt ud af at Føtex pris egentlig ikke var exceptionelt billig.

Så da jeg alligevel skulle i Elgiganten i dag (for at købe noget Wii tilbehør), checkede jeg hvad prisen var på den der - og der stod den så til et køtilbud i denne uge til kr 888,-. Og så var det altså lidt svært ikke at slå til.

Så nu har jeg sådan en. Nu skal jeg bare vænne mig til det med touchskærme, og at bruge en telefon til internettet etc, alt det som resten af befolkningen vist har gjort nogle år efterhånden. Men ret genialt synes jeg det er, at den kan bruge trådløst netværk, så man kan koble sig på i hjemmet med videre, uden at skulle tænke på at det koster noget.

Og så er jeg naturligvis forbandet glad for at det er en Android og ikke ovre i det der Apple-helvede; jeg har snart ligeså meget antipati imod Apple som jeg har imod Facebook, og det siger ikke så lidt - men deres stigende behov for at styre hvad der ligger af applikationer, og hvordan de bruges, synes jeg i den grad er ubehageligt.

Hvorom alting er - jeg kommer nok til at bruge lidt tid på at lege med den lille ny de næste dage! (Det minder mig om - jeg må vel også finde på et navn til den - og finde ud af om sådan en sag egentlig er han eller hunkøn?!)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det er da en cute bette sag!
Telløøøøøøøøøøøke med den!
personligt stemmer jeg for det er en "hun" ...
Du kunne måske kalde den Brainie? ... fordi den er så klååg og så´n ... :o)

Leoparddrengen sagde ...

Jatak, og jeg tror du har ret i hun er hunkøn. Og Brainie er et fint forslag, men jeg plejer til mine maskiner at finde noget fra klassisk mytologi.

Så måske Artemis, fordi hun er væver og hurtig og sover med dyr (Leoparddrengen).

På den anden side fandt jeg ud af, at hun er meget effektiv til at sparke én ud af sengen om morgenen på den hårde måde, så måske Hera er mere på sin plads.

Men det kan også være jeg skal dykke lidt længere ned i hierarkiet. Umiddelbart synes jeg nu Artemis tegner godt.

Steen AA sagde ...

Det var da en ualmindelig fin pris. t'løk.

Leoparddrengen sagde ...

Tak :)