Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 2. september 2010, kl. 21.07

Letter of Intent

Opmærksomme som jeg ved at mine læsere er, går jeg ud fra at I har bemærket at jeg på det seneste er kommet med flere tip & guide end jeg plejer.

Det er der sådan set en grund til: jeg har nemlig fået den idé, at tilbyde mine tjenester til hvis folk har noget ved deres Blogger-template de gerne vil have skræddersyet, eller fikset, eller andet.

I den forbindelse har jeg så også tænkt mig at tilbyde en standardpakke, hvor jeg fikser mange af de ting jeg har skrevet indlæg om gennem tiden - enten mod beskeden betaling, eller ganske gratis - det sidste blot med den klausul, at modtageren viser et link eller et lille logo/knap, som henviser til siden med tjenester, som del af sin blog. For på den måde at lave lidt reklame (og skaffe lidt linkjuice). Og derfor altså nogle af disse indlæg, for at have en beskrivelse af, hvad det er jeg tilbyder (udover altså at give viden videre).

Det er ikke noget jeg regner med bliver den store geschäft, på den anden side synes jeg også det er synd, når nu jeg efterhånden har fået opbygget lidt knowhow, hvis det blot skal gå til spilde. (Og så er det selvfølgelig en del af min onde plan, for at blive enehersker i Blogland.)

Og jeg forstår godt hvis ikke-teknikere vægrer sig imod at rode med de dybere ting i de her templates, for så tilgængelige er de heller ikke - så jeg forestiller mig, at der kan være nogen interesse.

Der går nok en uges tid (lidt afhængig af unger) endnu, før jeg er klar, jeg skal lige have nogle ting på plads. Når jeg skriver om det nu, er det dels som forklaring på de mange indlæg af den type - og dels, hvis nu man overvejer at nogle af tingene da kunne være meget godt at få gjort, men man kan ikke rigtigt overskue det med at rode med templates, xml og html - så kan man eventuelt udsætte det lidt, og benytte sig af Leoparddrengens Blogger Service.

Flere detaljer senere.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer: