Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 1. september 2010, kl. 08.02

Good, clean family entertainment you can trust

I nat hang jeg lidt ud på Bloggers hjælpeforum, for jeg skulle se om der er andre end mig har problemer med at uploade billeder i øjeblikket (det er der), og om jeg kunne finde nogen løsning (det kunne jeg ikke).

Nå, men jeg stødte så på en dame fra Nebraska, hvis blog havde set helt forkert ud efter hun havde fået ny laptop med bred skærm. Jeg kiggede på den, og den så meget standard ud, men havde fast størrelse, der nok ville fungere med en 1024x768 skærm.

Så jeg foreslog hende at gøre det noget bredere - hun havde tænkt sig at bytte sin nye laptop, fordi der måtte være noget galt med skærmen - eller alternativt lade være med at bruge maksimerede browser-vinduer, som jeg gættede på hun gjorde.

Hun gjorde vistnok derefter tingene noget bredere, og takkede mig meget - ikke mindst på sin husbonds vegne - fordi hun nu ikke skulle ud og have ny laptop.

Nå, anyway, det jeg egentlig ville hen: hun var fra Nebraska*, og jeg kunne se hendes blog omhandlede kage-opskrifter. Med bibelcitater på forsiden, og sådan. Så, da jeg fandt på at give hende et link til min blog, så hun kunne se hvordan den fungerede bedst mellem ca 1.000 og 1.200 pixels i browservinduets bredde - overvejede jeg lige en ekstra gang - havde jeg udgivet noget hardcore fornylig som kunne støde sådan en bibelstærk husmoder fra Nebraska - som måske ville finde på at bruge Google Translate?

Og det kunne jeg ikke lige komme i tanker om, at jeg havde - så jeg gav hende linket. Lidt senere var jeg så i en anden anledning inde og se på min forside, og scrollede ned. Og hvad stødte jeg på?

To forfilm til film, som i deres stillbillede fremviste bare bryster - den ene med overskriften Nøgne Mennesker, den anden lignede mere noget fra et orgie for one.

Og ikke mindst: et indlæg om dyresex & sodomi - med en nok ikke helt andægtig genfortælling af bibelen, og med billede af en satyr i kønslig omgang med en kvinde.

Så jeg blev helt nervøs for, hvad det nu kunne føre med sig. Men uden grund altså, for i dag kan jeg se at hun har været inde - og som sagt takkede hun mig for råd. så det var jo godt nok. Det vil jeg tage som et stamp of approval på, at jeg leverer good, clean family entertainment you can trust!

* Nebraska husker jeg ellers mest for, at en del af Stephen King's The Stand foregår der. Ellers kender jeg ikke meget til staten - tror nok, at der er meget korn.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: