Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 4. september 2010, kl. 13.07

Red de jyske børn!

Red Barnet er på nyhedsforsiden på DR i flere artikler i dag. Den første handler om, at jyderne svigter Red Barnet - den anden handler om at Red Barnet siger undskyld på grund af deres lod & del i tvangsflytningen af børn fra Grønland i '50erne. En undskyldning som kommer i anledning af at filmen Eksperimentet skal til at have premiere.

En vred, fattig jyde kræver et hospital
Og så tænker jeg - er løsningen ikke, at vi tvangsflytter nogle jyske børn? For det er jo ærligt talt synd, at de skal vokse op derovre, i udkantsdanmark. I fattigdom og armod. Den danske stat bliver jo godtnok ved med at poste penge til de fattige områder, derovre - men det virker som om de forsvinder i et bundløst hul. Og bliver de glade for dem? Nej, det virker som om de bare bliver vredere og vredere, og råber op om hospitaler og jeg ved ikke hvad.

Så lad os da få nogle jyske børn, herover - som kan lære at tale et ordentligt dansk, og at regne og skrive, og at kunne fungere i en moderne civilisation.

Og når de så er blevet store, kan vi sende dem tilbage, og de kan lære de andre jyder at være civiliserede. Der må dog påregnes lidt problemer med denne tilbageplantning, da de nu nok vil blive kaldt for københavnersnuder og bonderøve af deres uciviliserede hel-jyske frænder - og sandsynligvis vil blive udsat for fysisk overlast af samme grund, for sådan er den jyske natur.

Men på trods for disse forudsigelige problemer, mener jeg det må være den rette vej frem, hvis Jylland på et tidspunkt skal kunne nå op på et stade, hvor de kan være selvforsørgende. Og hvis de så skulle ønske det til den tid, kan de jo endda søge om at få deres egen selvstændighed. Det må vi jo så se på til den tid; jeg er nok af den holdning, at vi ihvertfald skal sikre os retten til deres undergrund og naturressourcer - det mangler ligesom bare, med alt det vi har postet i dem af økonomi gennem tiden.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

4 kommentarer:

Steen AA sagde ...

Der er en hurtigere løsning. Den 2. genforening: Giv Jylland til tyskerne.

Leoparddrengen sagde ...

Men - vi har jo trods alt en eller anden form for ansvar i forhold til dem?

Steen AA sagde ...

Arh, tyskerne skal nok klare sig.

Leoparddrengen sagde ...

LOL!

Du har jo nok ret - de har jo øvet sig på Østtyskland - men jeg tror nu Jylland er en større mundfuld!