Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 22. november 2008, kl. 10.06

Kuppet i Ølkælderen

Har ellers besluttet mig til at jeg ikke vil skrive om arbejde eller relaterede ting her, men kan vel godt få lov at forklare bagskid med at jeg var til årets første julefrokost i går?

(Ganske udmærket, og fik fortalt både Strandvaskeren og Spytbakken, og lært dem at spille Hovedbanegård (mere herom senere) ).

Går jo så en anelse bedugget hjemad ved ½ 11 tiden om aftenen, og hvor kommer jeg forbi andre steder end krydset Studiestræde/Larsbjørnsstræde? Og kan det så - min tilstand taget i betragtning - betragtes som underligt, at jeg kort efter står på Floss med to guldøl til 30 kr i hånden? (Tror egentligt slet ikke der var Happy Hour, for det er ikke længere til at finde ud af - men Peter gav vist til mig som i gamle dage).

Og dér er jo så (igen, stadigvæk) en af de piger jeg virkelig ønskede i de unge dage - har set hende derinde før på et af disse sporadiske besøg - og hun er godtnok blevet gammel. Det er vi jo alle, men det virker nok stærkere med hende, fordi hun var yngre end mig dengang; iøvrigt var hun også lidt leopardet.

Anyway, der sker ikke det store, så besluter mig til at se ned i Undergrunden derinde. Jeg mener bestemt jeg har været dernede før - synes der plejede at være et par forkølede franske spilleautomater, og et par fulde unge, ditto forkølede. Nu kommer jeg ned ad vindeltrappen, og til en kæmpe Lounge, hvor Helge Adam Møller ville kunne spille golf i en våd drøm.

Fucking stort og fyldt med goths omkring de 20 - føles som et sted der befinder sig på grænsen mellem Subway og Underworld. Danser lidt mellem et par pool-borde, og folk kigger sultent på mig, eller som om jeg er idiot (det sidste er der ikke noget nyt i).

(Det mest utrolige er nok, at man ikke får noget indtryk af hvor mange der befinder sig dernede, når man er ovenpå - bor de der? - og det er ikke en joke, har selv mere eller mindre boet på Floss.)

Fortrækker så efter et par numre - men kan ikke rigtig komme mig ovser stedets størrelse - jeg ved nu hvor de rigtige 69'ere gik hen, NV er kun et skalkeskjul. Og jeg er sikker på de plotter en magtovertagelse - det varer ikke længe, så skal vi alle gå i sort.

Så det skal nok blive interessant. Tror jeg må derhen/ned igen - må finde ud af om det hele blot var en drøm - eller et mareridt.

('Cause in my dreams
it's always there
the evil face that twists my mind and brings me to despair
- Iron Maiden, The Number of the Beast)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: