Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 3. juni 2010, kl. 16.07

Løgn eller løgn?

Statsministeren mener bestemt ikke han har løjet for Folketinget, om hele Lene Espersen affæren. Det ville da også være svært uheldigt hvis han havde, for det er vist ca det eneste ministre ikke må - lyve direkte overfor Folketinget.

For, siger han, det han har fortalt Folketinget var at han ikke var forhåndsorienteret inden Lene Espersens afbud. Og det er vist også sandt. Det var bare ikke det han blev spurgt om - og så er vi altså stadig ovre i noget, der mindst må betegnes som vildledning, selvom det muligvis ikke rent teknisk er en løgn.

Der har været en lignende sag før - i den såkaldte Dan Lynge sag; hvor Justitsministeren af Søren Søndergaard (EL), blev spurgt om der havde været direkte kontakt mellem PET og Dan Lynge. Og ministeren svarede - snørklet - at der ikke havde været forbindelse mellem PET og Dan Lynge i forbindelse med rockersager.

Hvilket også var sandt - ingen forbindelse i forhold til rockersager. Tilgengæld havde Dan Lynge været inde over i andre sager, og havde også fungeret som agent. Men det blev altså ikke nævnt - selvom det lå i spørgsmålet.

Og justitsministeren dengang - det var sjovt nok Lene Espersen.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Uden Relevans sagde ...

Det er på tide med en ny regering.!

*klik*

Leoparddrengen sagde ...

Yup.

(*og i lige måde*)