Leoparddrengens
Public Key

fredag den 4. juni 2010, kl. 17.11

I aften og i morgen

Her til aften skal jeg spille D&D, så der kommer jeg næppe nogen steder i byen. Men jeg glæder mig nu altså også rigtigt meget til at spille, der er gået flere måneder siden sidst - og i aften bliver det kombineret med udendørsgrillning, årets første for mit vedkommende - og så i godt selskab!

Men i morgen aften/nat, skal jeg nok sørge for at komme i byen. Jeg må jo også få brugt mine nye kort rigtigt!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Kenni sagde ...

Som jeg husker det foregår D&D spil indenfor. Gerne i en kælder, hvor der er minimalt dagslys og føden den er pizzaer og drikkelsen coca cola. Det er i hvertfald sådan som jeg selv husker den og genoplevede det for nogle år tilbage, hvor jeg fik lov til at kaste med lidt terninger igen og komme ind i fantasiens univers.

Leoparddrengen sagde ...

Det er også langt henad vejen rigtigt. Maden er ihvertfald som oftest pizza, idag var ret specielt hvad det angår. (Men ganske storartet!)

Tilgengæld var det efter maden nede i en kælder, så den var ihvertfald god nok - det er så en noget mere cool indrettet kælder end det var i de unge spilledage, men stadig.

Og drikkevarene er i dag mere øl end cola - det har det faktisk været længe. Selvom enkelte holder igen på grund af at være i bil og den slags. Det er heldigvis ikke noget jeg er belemret af.