Leoparddrengens
Public Key

mandag den 31. maj 2010, kl. 18.29

Første kort uddelt!

Da jeg lige var i fakta efter at have afleveret unger (efter en forlænget uge, med pinse og hvor jeg havde den yngste hjemme fra regn i fredags, og den ældste meldte sig syg i morges, og så holdt jeg også den yngste hjemme, på grund af regn som ikke kom - så det blev en lang weekend.)

Og der stødte jeg så på min yndlingsfaktapige - hun har jo tidligere set mig som Leoparddrengen på Amigo, og vi har siden hilst på hinanden dernede - så jeg tænkte at hun da vist godt kunne få et af de nye kort, uden at det ødelagde nogle af mine identiteter.

Så det er hermed uddelt!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

4 kommentarer:

M sagde ...

Sejt at uddele visitkort i Fakta!!!

Leoparddrengen sagde ...

Ja, det er der en vis stil over! (Selvom det selvfølgelig blev gjort lidt diskret - jeg skal jo ikke afsløre min identitet for alle kunderne, trods alt!)

Bloggalicious sagde ...

Ha ha - hvad med link til underskriftsindsamlingen oveni ang. superheltehovedkvarteret, nu du er igang med propagandaen?

Leoparddrengen sagde ...

Hmmm... det burde jeg måske. Det må så komme på de næste 1.000, samtidig med jeg retter mailadressen ;)