Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 25. maj 2010, kl. 22.41

Jeg bør vist få mig en korrekturlæser

Jeg har den seneste tid, når jeg har været i byen, ikke haft nogle af mine "sedler" - som jeg ellers har givet til interesserede når jeg har været i byen som Leoparddrengen, indeholdende min mail adresse og adressen på bloggen her.

Men de sidste måneder har min printer været gået død, noget jeg ikke rigtigt har fået gjort noget ved; for generelt bruger jeg den næsten aldrig.
leoparddrengens visitkort
Så jeg kom til at designe og bestille visitkort for nylig. Hos et af de her firma, der konstant reklamerer på nettet. Og selvom de irritererede mig en del under bestillingen - der var mange skjulte priser, ligesom de angav pris ekslusiv moms, viste det sig. (Det sidste har jeg overvejet at gå til ombudsmand/styrelse med, for det er ganske ulovligt. Men jeg ville ihvertfald lige modtage dem først.) Derfor bestilte jeg så også 1.000, for så ville jeg da have til lidt tid, uden at skulle betale deres tillæg igen.

Jeg modtog dem så i dag, små 3 uger efter bestilling. (Man skulle betale ekstra for at det kom hurtigere...) Og jeg er sådan set ganske tilfreds med kvaliteten.

leoparddrengens visitkortMen jeg ærgrer mig alligevel - for den der design, som jeg har kigget på adskillige gange, på forskellige datoer - der har altså lige sneget sig en slåfejl ind. I min mailadresse - en adresse jeg ellers skriver ganske ofte, uden problemer.

Hvor typisk & klassisk er det ikke bare? Det er ikke fordi katastrofen er så stor, for de fleste kan sikkert regne ud, at @gmai.com sikkert skal være @gmail.com - men det er ikke godt for min forfængelighed. Og så kan man jo godt ærgre sig lidt over at have bestilt 1.000. Jeg fik helt lyst til at købe domænet gmai.com - men det har nogle phishere allerede sat sig på. Højst overraskende...

Men jeg er nu meget glad for dem alligevel, kortene. I kan nyde dem her, begge sider. Med fejl.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

9 kommentarer:

Anonym sagde ...

Du er skør!

Griner vildt!

Anonym sagde ...

Hvad skal du egentligt bruge 1000 til ... er du godt klar over at det er 1-2-mange?

Træls at mailen er forkert ...

De fleste ved godt hvad Gmail er ... så mon ikke det går ...

Personligt ville jeg blive irriteret hver gang jeg kiggede på dem ...

Leoparddrengen sagde ...

1.000 fordi det kostede ca det samme som 250; og så kunne jeg ligesågodt betale det ekstra, istedet for at at stå om nogle måneder og mangle, og skulle betale forsendelse igen.

(Da jeg printede selv havde jeg ti sedler i byen pr nat, og de var væk næste dag. Hvis jeg er i byen 2 gange hver anden weekend bliver det i gennemsnit 10 om ugen, dvs 250 vil være brugt efter ca et halvt år.

Nu kan jeg så også tillade mig at bruge lidt flere, og diskret lægge dem som mystificerende calling card, eller hvis jeg har udført en heltegerning. Lidt som Fantomets Gode Mærke.)

Irritationen må jeg jo bare komme over; det har allerede hjulpet lidt at jeg skrev indlægget.

Anonym sagde ...

Men .... HVAD bruger du dem til?
...lokker du uskyldige pigebørn til at læse din blog, eller hvad?

Troede det var nok at fiske læsere med alle dine "nøgen mig her og nøgen mig der" indlæg ...
Griner ...

Leoparddrengen sagde ...

Well, jeg bliver stillet de samme spørgsmål igen og igen i byen; som regel er det ikke noget jeg gider svare på, fordi jeg hellere vil danse. Og så fungerede bloggen lidt som FAQ for dem, hvor de kunne få svar på deres spørgsmål. Det var ihvertfald den oprindelige plan.

Og så min email, fordi der er rigtigt mange der tager billeder af mig ude, og hvis der er nogle gode imellem vil jeg godt have dem/se dem - som jeg siger.

Desværre er det ganske, ganske få som rent faktisk sender billeder efterfølgende (det synes jeg faktisk er ret råddent, men det er noget andet.)

Men det var den oprindelige tanke bag sedlerne. Og jeg synes egentlig stadig den er ganske gyldig, også selvom det måske er begrænset hvor meget det bliver benyttet.

(Og hvis jeg kan få pigebørn -skyldige eller uskyldige - til at læse bloggen - så er det da heller ikke noget jeg har noget imod.)

Bloggalicious sagde ...

Men hvor har du så de sedler/visitkort henne? Var der ikke noget med, at der ikke var lommer i dine ud/forklædninger, så du nærmest ikke havde plads til penge? Hvordan kan du så have plads til en stak visitkort?

Jeg så i øvrigt 2 piger i byen for et par uger siden, der begge havde små leopardtasker af stof med - der tænkte jeg faktisk på at tage et billede til dig af dem - taskerne altså - men det kom jeg helt fra igen, da der pludselig skete så meget andet underligt.

Leoparddrengen sagde ...

@Bloggalicious

Som enhver ordentlig superhelt har jeg naturligvis et utility belt - du kan se bæltet her, hvor du også kan se en eller flere sedler stikke op af det i venstre side af billedet (min højre).

Men det er ikke en måde jeg har lyst til at have penge...

Bloggalicious sagde ...

Ha ha ha... Men måske kunne du få nogen af de andre gæster til at stikke pengesedler ind i bæltet, hvis de kan li' showet, så ville det vel ikke være så galt med penge der :-)

Men det kan være, du skal få nogen til at sy sådan et stramt leopardbetræk til bæltet, så du kan skjule penge og visitkort indeni - som en aflang bæltetaske.

Leoparddrengen sagde ...

Ja, det kan godt være jeg skal tænke lidt kreativt i den retning! God idé.