Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 4. april 2009, kl. 22.47

Sådan gik det til

I et eksklusivt interview forklarer den afgående statsleder, hvordan han bar sig ad med at få jobbet som papirnusser i NATO:

Jeg lovede at få lukket en irriterende TV-station, at folkene bag vil blive buret inde og siden udvist til deres hjemlande. Og så lovede jeg forbud mod krænkende tegninger af enhver art - ikke kun religiøse, så jeg mener ikke der er givet køb på nogle principper. Og lovede jeg at tale pænt om hellige køer og andre religiøse symboler i fremtiden, og vil tage på årlig luksuschartertur med hele familien til et land i den østlige del af Middelhavet.

Men bortset fra luksuscharterturen, som NATO iøvrigt har indvilliget i at betale, er der ingen problemer, tilføjer han. For ingen af disse ting kan jo alligevel gennemføres i Danmark, og nu når jeg om et par dage ikke længere formelt er statsminister, har jeg jo overhovedet ingen indflydelse. Det er faktisk en god lektion i demokrati og ytringsfrihed i praksis.

Forespurgt om dette ikke muligvis kan opfattes som uhæderligt, svarer statsmanden: "Det kan jeg overhovedet ikke se - det er jo sådan jeg har arbejdet de sidste 7½ år i Danmark, og det har da ikke givet anledning til problemer. Der er overhovedet ikke noget at komme efter."

Vi ønsker til lykke med posten. God have mercy on our souls.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: