Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 2. april 2009, kl. 21.24

Send dem hjem - hele bundtet

Der var mange former for udmeldinger i aftenens afsnit af Min italienske Drøm - jyderne har jo mentalt meldt sig ud for længe siden, og det kan ikke være overraskende at de røg ud i dag. Heller ikke for dem selv - de må da være lykkelige for det.

Men mange andre melder sig ud på den ene eller den anden måde: mest overraskende for mig har været Michael og Mette, som ellers har virket som værende mest på det italienske. Men det viser sig nu, at de åbenbart ønsker at bringe en del af Skandinavien til Rosora - Michael som ærgrer sig over ikke at have købt dørene i Silvan, og Mette som farer vild i to dage i IKEA, og skrotter alt andet.

Min sympati ligger efter aftenens afsnit først og fremmest hos det unge par, Casper og Josephine. Men det var nok et afsnit hvor der ikke var mange der vandt, men mange tabte.

Og helt utilgiveligt var naturligvis at brænde Adele af, uden forklaring eller undskyldning. Tæerkrummende og ufatteligt dumt. Send hele rosset hjem - hvilket vist også var hvad det hemmelige råd havde mest lyst til.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: