Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 1. april 2009, kl. 22.58

Tjære II

For en måneds tid siden, skrev jeg et indlæg om min brug af af importerede tjæreprodukter. Det var så småt begyndt dér, men jeg ville ikke jinxe processen ved at skrive om den - var nok bange for at være for optimistisk.

Men der er ikke længere nogen tvivl om at det ikke bare holder skæl væk, og forbedrer situationen generelt - mine plamager af psoriasis er nu i direkte aftagende. En helt ny fornemmelse!

Er ret spændt på om en måneds tid, når det forhåbentlig bliver varmt nok til at jeg kan få direkte sollys på kroppen, hvordan det så vil reagere. Sollys plejer at hjælpe, og det burde forstærkes af tjæren. Så måske, knock on wood, ender jeg med nogle let misfarvede områder, der blot skal have lidt forebyggende behandling.

Lidt pudsigt, for nu havde jeg lige lært at acceptere og lære med psoriasisen - men det var måske også det der skulle til, for at komme videre.

Hvis nogen er nysgerrige hedder præparatet MG217, og kan købes i håndkøb i USA; det findes i diverse former som lotions, shampoo og salve. Jeg har mest brugt salve versionen.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: