Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 31. marts 2009, kl. 16.41

Bendt Bendtsen er i live & har det godt

Efter at være udvandret fra dagens gruppemøde med et ildebefindende - højst sandsynligt forårsaget af for mange Gammel Dansk og Jägermeister dagen før - tog Bendt Bendtsen en ambulance til nærmeste hospital.

Den konservative gruppe var på et tidspunkt ved at blive nervøse for deres tidligere kære leder, da man ikke kunne finde ud af Bendt Bendtsens tilstand.

Det viste sig dog, at der ikke var noget at være bekymret for, det tog blot lidt længere end sædvanligt at komme frem til hospitalet fordi Bendt Bendtsen fik ambulancechaufføren til at køre et smut omkring Fyn, fordi han "måtte have sin bøsse hos sig".

på hospitalet valgte man for en sikkerhedsskyld at beholde Bendtsen til observation, da man ikke kunne spore nogen hjerneaktivitet, men efter at have kontaktet Bendt Bendtsens egen læge er man blevet klar over at dette er helt normalt.

Bendt Bendtsen blev udskrevet i god behold her til eftermiddag, med det råd at holde sig fra pressen. "Lad Bendt være i fred," siger politisk ordfører Henriette Kjær således til den samlede presse.

SIDSTE:
Bendt Bendtsen har netop udtalt, at han har valgt at droppe sin planlagte motorcykelkøretur, for at kunne hellige sig at snakke med pressen, hvis den vil ham noget.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

1 kommentarer:

Erna sagde ...

Bendt Bendtsen fik ambulancechaufføren til at køre et smut omkring Fyn, fordi han "måtte have sin bøsse hos sig". --> LOL!!!!

på hospitalet valgte man for en sikkerhedsskyld at beholde Bendtsen til observation, da man ikke kunne spore nogen hjerneaktivitet, --> så meget tredobbelt LOL!!! Som i ROFL!


Personligt mener jeg, at det var et påskud, så "vi" fik ondt af ham.

Such a dramaqueen... jeez