Leoparddrengens
Public Key

mandag den 18. april 2011, kl. 16.02

TV-serier skal ses på DVD

Jeg læste for en uges tid siden en overskrift i Politiken, som handlede om at der næsten ingen seere var til Mad Men.

Og jeg må sige at jeg ikke er overrasket. Ikke fordi jeg har noget imod Mad Men*, men fordi jeg efterhånden synes broadcastet TV er det sidste sted at se TV-serier. Hvor det første sted er fra DVD.

Hvor man kan se så mange afsnit man vil om dagen/ugen/måneden, hvor man er fri for reklamer, og hvor man ikke går glip af afsnit.

Hvad der virkelig har slået det fast for mig er den Lost-marathon jeg har været igennem de sidste par måneder - som nu desværre er afsluttet.

Den tror jeg aldrig jeg ville have fuldt på TV. Kun et afsnit om ugen? Og hvis man går glip af noget... ja, så er man for alvor lost. Jeg har også talt med flere af mine venner, som jeg ellers ville mene serien burde være lige noget for. Men de havde set enkelte afsnit i ny og næ, uden at synes det var noget.... enkelte afsnit, hvem sagde blasfemi. Jeg kan næsten ikke forestille mig noget værre end at dumpe ind et tilfældigt sted i den serie!

Jeg syntes det var galt nok, at min ex lod den ældste se nogle afsnit af Lost, igen i ny og næ - uden at han havde set den fra starten. Det fik jeg straks sat en stopper for - så nu ser han den, og i rækkefølge, ikke hakket i stumper. (Og så får jeg iøvrigt genset nogle af afsnittene.)

Det gælder selvfølgelig ikke alle serier, at de ikke kan tåle at være i TV. Men langt, langt de fleste ville jeg egentligt ønske bare kom direkte på DVD.

* Jeg synes dog nok at Mad Men er blevet hypet lidt vel meget. Jeg har set halvdelen af første sæson, og så stod jeg af. Til at starte med kunne jeg da godt se en kvalitet i den, den er meget gennemført og It's Toasted virker stadig. Men jeg syntes den i den grad savnede udvikling og efter 6 afsnit syntes jeg bare jeg sad og så det samme igen og igen. Så jeg gætter på at hypen først og fremmest skyldes rygning på TV, samt at kvinder (og bøsser) synes Jon Hamm er lækker?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

7 kommentarer:

Uden Relevans sagde ...

jeg er blevet belånt med Mad Men imod min vilje, så nu lader jeg dem ligge et par måneder inden jeg leverer dem tilbage med tak.

Måske vil jeg endda se et afsnit?

Leoparddrengen sagde ...

Det synes jeg da du skal (også mere end ét afsnit, man kan aldrig rigtigt bedømme en TV-serie på første afsnit).

Bare fordi jeg ikke er synderligt vild med den, betyder det jo ikke den ikka kan ramme plet hos andre - og en TV-serie som rammer plet er vel noget af det fedeste i dag!

Jeg ville dog tro, at du - som jeg - ville være mere til Lost end til Mad Men! (Og hvis du har lyst til at låne mener jeg stadig nok det skulle kunne lade sig gi' sig :) )

Malou Klidmoster sagde ...

Jon Hamm lækker? - not so much. Næ, lad os hellere se True Blood forfra!

Leoparddrengen sagde ...

Jeg tror altså nok en del kønsfæller er uenig med dig, re: Jon Hamm. Men det giver dem selvfølgeligt ikke nødvendigvis ret.

Kender ikke det der True Blood - er der noget ved det? Troede det var en slags Twilight spinoff?

Malou Klidmoster sagde ...

Hæ, Twilight er for børn og forskruede kvinder. True Blood er en HBO produktion med mord, hor og ildebrand + full frontal nudity og en masse teaterblod. Det er en af de mest vovede amerikanske serie nogensinde. Giv den en chance ;-)

Leoparddrengen sagde ...

Så takker jeg for tippet, kan godt bruge en ny serie for tiden - og elsker som sagt HBO.

Leoparddrengen sagde ...

Jeg kommer i øvrigt i tanker om, at jeg har brugt et billede af folkene fra True Blood i anden sammenhæng - så er det vel også kun rimeligt jeg ser den :)