Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 19. april 2011, kl. 22.39

Breaking: Liberal Alliance købt af Donald Trump

Efter at det det meste af aftenen har svirret med rygter om at kapitalfonde ville købe Saxo Bank, viser det sig nu at den sidste spiller i handlen Junk, Inc - kontrolleret af den kontroversielle amerikanske rigmand, Donald Trump - har droppet at give et endeligt bud på hele konsortiet.

Donald Trump - ny ejer af LA
I følge en troværdig læk i Forsvarsministeriet, skyldes Donald Trumps tøven med at kaste de sidste penge i projektet, at der simpelt hen er for mange skeletter i skabet.

Tilgengæld har Trump været meget interesseret i at købe Saxo Banks politiske gren i Danmark, partiet Liberal Alliance. Præcis hvad formålet med det skulle være står ikke helt klart, men word on the street siger at Trump agter at stille op som republikansk præsidentkandidat i USA til præsidentvalget i 2012, med mærkesagen at Obama slet ikke er amerikaner.

Og teorier går på at han med købet af Liberal Alliance satser på at corner the market, hvad det så end vil betyde.

Jeg holder øje med sagen, og håber på en snarlig kommentar fra Anders Samuelsen - spørgsmålet er om han får lov at fortsætte som CEO for Liberal Alliance, for rygterne siger at Trump har et godt øje til politisk ordstyrer, Simon Emil Ammitzbøll. Men hvis man skal af med Anders Samuelsen koster det et meget dyrt gyldent håndtryk, og det er usikkert om det kan betale sig.

Man må sige at dansk politik er interessant for tiden, og det gør det ikke mindre kedeligt at den er ved at blive outsourcet og globaliseret!

Sidste; Lars Seier udtrykker tilfredshed med handlen, men vil ikke ud med hvor meget Saxo Bank har fået for Liberal Alliance. Men han udtrykker at det ihvertfald var mere end partiet var værd, både set ud fra aktiver og fra et strategisk synspunkt.

Det lyder med andre ord som om det er en win-win handel for alle!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

1 kommentarer:

Uden Relevans sagde ...

jeg VIDSTE det!