Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 23. april 2011, kl. 23.35

Namaste!

Jeg har i en måneds tid gået og luret lidt på restauranten Namaste i Fredensgade, på grænsen mellem Østerbro og Nørrebro. Først fordi jeg tilfældigt passerede den, og syntes det så interessant ud - nepalesisk køkken og lave priser - siden fordi ordet namaste* har fået en særlig betydning for mig på grund af Lost. Og så var der en anmeldelse i Politiken som var ret positiv (især i kommentarerne til den).

Så jeg fik arrangeret middag med den nærmeste familie der i aften, hvilket også var fint fordi det er første gang vi har lavet noget selskabeligt med min mor siden alt hurlumhejet begyndte. Og den del af det gik også fint - det er fint at være ude af hendes hus, så hun ikke behøver fungere som vært.

Og maden på Namaste er lækker - ingen tvivl om det. Det er ret tæt på indisk i retterne, men krydderblandinger og smag er lidt anderledes. Og der virker meget autentisk i den lille restaurant. Tilgengæld også lidt autentisk kludret. Meget venligt, og ikke egentligt kaotisk... men samtidigt ikke helt stringent - vi måtte flere gange minde dem om nogle ting de havde glemt undervejs.

Og så var der faktisk lidt for lidt mad i den tre-retters menu jeg bestilte; en anden gang ville jeg klart gå efter 4-retter til kun 20-25 kr mere. Det var vist noget med kr 155 for tre retter og og kr 180 for fire. Unægteligt billigt, men størrelserne på retterne er så også beskåret i forhold til á la carte versionerne.

Og de har endnu ikke fået alkoholbevilling - men faktisk syntes jeg det var fint, for så fik jeg prøvet lassi, og det er jo ganske lækkert! De sagde de havde fået lovning på, at de fik bevilling efter påsken - men check eventuelt inden.

Det er klart en retsaurant jeg vil anbefale at man prøver. Men man skal være forberedt på lidt ventetid, og en anelse venlig kaos. Og billig det er den altså - vi spiste 4 + barn for ca kr 750. Og fik prøvet meget forskelligt.

* Namaste er iøvrigt en høflig indisk/nepalesisk hilsen.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: