Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 8. december 2010, kl. 19.51

Christina Design laver vildt lækre ure!

Well, hvis jeg skal være helt ærlig, har jeg ikke meget begreb om ure, eller om de er lækre eller ej. Men det er helt sikkert, at jeg synes at Christina Hembo og hendes Christina Design London fortjener så meget valuta for pengene som muligt, for at hun nu har købt et cykelhold - herefter kendt som Christina Watches - og gjort Michael Rasmussen til kaptajn for holdet.

For den måde Michael Rasmussen er blevet behandlet på - både herhjemme og i udlandet - er den mest dobbeltmoralske og svinske man kan komme på. (Og de folk som står bag burde rulles i tjære og fjer, og fratages adgang til at have noget med cykling og medier at gøre i fremtiden.)

Det ændrer det her ikke på - men nu får han i det mindste lov at dø med støvlerne på. Og det glæder mig - så er udåden i det mindste ikke komplet. Og det glæder mig også et eller andet sted, at Vild med Dans kan føre til mere end blot TV-underholdning.

Tillykke til Christina Hembo, Christina Design London, cykelholdet Christina Watches - og ikke mindst Michael Rasmussen, den sande vinder af Tour de France 2007!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: